mandag 17. oktober 2011

Dubai, ditt neste reisemål

Alle som planlegger ferien sin, vil gjerne at den skal bli så nær perfekt som mulig. De fleste har forskjellig syn og interesser, så ferien avhenger jo av dette, men også av hvem som skal reise, men en ting er sikkert! I Dubai har de det meste, og du vil garantert finne noe som faller i smak for de fleste!

En reiseartikkel av Kristine Nilsen

Dubai er en arabisk stat med ca 2,7 innbyggere. Staten er full av muligheter for både store å små, enten du skal på romantisk reise med kjæresten din, eller om du skal på familieferie. Man finner alt man trenger for en perfekt ferie i Dubai.

Burj Al Arab, 7 stjerners hotell med 27 etasjer
og en enestående restaurant!
Dubai byr på mange fasiliteter og severdigheter som er vell verdt og få med seg! Som for eksempel Burj Al Arab, som er verdens eneste syvstjerners hotell. For de fleste er ikke dette et hotell man har råd til å overnatte på, men det er fult mulig å bare besøke restauranten i første etasje. Andre ting som er verdt og få med seg er det innendørs alpinanlegget Dubai Ski, verdens høyeste bygning, Burj Dubai, og den elleville badeparken Wild Wadi Waterpark.

Er du ute etter en romantisk ferie med kjæresten din, burde du ta turen innom Atlantis hotell, som er et eksklusivt hotell, med svært koselige og romantiske rom, som egner seg til en kveld og natt for to. Overnattingen er ganske dyr, men til gjengjell får du det du betaler for, som god mat, god service og annet som følger med i prisen. Her er det bare å senke skuldrene å slappe av!
Suite på Atlantis hotel


Om du derimot skal på ferie med barn og familie, er hotellet ”Le Royal Meridien Beach” å anbefale. Dette hotellet er det mest populære, barnevennlige hotellet i Dubai. Her er det mulighet for lek og moro, samt aktiviteter for barna. Hotellet er stort og flott, og ikke så dyrt som for eksempel Atlantis eller Burj Al Arab.

En av dem som har vært i Dubai å sett mange av disse severdighetene er Christine Simonsen (17), som bare har positivt å si om staten.

- Jeg hadde det helt topp på ferie!
Jeg reiste sammen med mamma, pappa og noen venner av familien, det stedet passer for alle!

Hvor overnattet dere?
- Vi overnattet på Almanar hotell, på suiter.

Var du fornøyd med det?
- Ja, jeg var veldig fornøyd. Hotellrommene var som leiligheter, store og romslige.

Hva gjorde dere på ferien til Dubai, og hva opplevde dere?
- Vi kikka på forskjellige severdigheter, var i badeland, og på diverse restauranter og stranda.

Hvilken restaurant likte du best?
- Jeg likte best mc donnals og en iransk restaurant som de hadde veldig god mat på.

Hvilken strand var du på?
- Jumereiha beach, det var en veldig fin strand!

Hva vil du anbefale andre og se eller gjøre dersom de reiser til Dubai?
- Anbefaler alle som skal dit å se på Seilet, Burj Al Arab, som er et eksklusivt hotell, shoppingsenteret med innendørs alpinanlegg, og Atlantis, som er en vannpark med akvarium.

Alt i alt hadde Christine en super tur, og garanterer at hun skal tilbake dit en gang! Hun vil også anbefale alle andre på det sterkeste og reise dit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar